Man aangehouden na bedreiging agenten

vrijdag 12 februari 2016

Beesd - In Beesd heeft de politie donderdagavond een 53-jarige inwoner aan gehouden wegens onder meer bedreiging en verzet bij arrestatie.

Agenten vergezelden die avond controleurs van een inspectiedienst, die een controle wilden instellen bij het bedrijf van de echtgenote van de man in Beesd. Bij een eerdere controle zou de man zich ook al misdragen hebben. Toen de controleurs hun werk wilden doen probeerde de man dit te bemoeilijken en te verhinderen. Daarop grepen de agenten in. De Beesdenaar ging hierop een van de agenten te lijf en werd vervolgens aangehouden.

 

De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten, rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen. Incidenten waarbij politiemedewerkers agressief of gewelddadig worden behandeld, hebben hoge prioriteit. Er volgt altijd een reactie.

(2016071883) 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Meteren | 112 alarmeringen Meteren | Goedkoop Tanken in Meteren | Supermarkten in Meteren | Weerbericht Meteren